Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron....

Igår var jag och min kära susanna ute och gick i 2 timmar, hur underbart som helst. Gick längst älven upp mot maridalsvanne. Så skönt o bara komma ut o gå och prata.

På jobbet hade vi turdag och då körde vi bussen upp till voksenskog och var ute o gick i skogen. Allting bara släpper när man kommer upp dit, man märker på barnen att dom blir mer avslappnade och det märks även på oss vuxna. Vi gick ner till vattnet och satte och o spiste. När vi väl kom tillbaka till barnhagen var barnen helt utslitna och somnade med en gång.

Skulle ha tränat idag men är bara helt färdig, har ställt mig för att laga lite chockladkaka. Ska bli riktigt gott. Bra där föresten o skita i träningen och istället käka chokladkaka, Sunt. Det är så man blir smal har jag hört;)



Härliga söndag!

Har vart en riktig hurtigpelle idag. Har hunnit tvätta 2 tvättar den 3 är inne i maskinen nu, har även städat hela lägenheten. Usch vad det såg ut. Får paniken när det är så äckligt och skitigt och allt bara ligger överallt. Finns nästan inget bättre än en fräsh lägenhet.

Så nu har jag lagt mig i sängen och lyssnar på lite Oskar Linnros och tittar upp mot himlen, helt underbart väder.
Ska dra med Sanna ut på en lång promenad, väntar bara på att hon skall vakna från sin powenap.

Igår käkade vi sushi och gjorde negerbollar. Så sjukt jävla gött. Sannas pojkvänn hade aldrig smakat det så han tryckte väl i sig hur många som helst.

Det är så skönt o inte ligga bakis på söndagar, har legat totalt deckad dom senaste söndagarna. Har bara legat i sängen och inte gjort ett piss. Nu tog jag tag i mig själv och det är fan i mig helt underbart.


(utsikten från sängen)

Långa nätter

Klart det skall komma tillbaka nu. Har sovit ca 3.5 timmar inatt. Och nu kl 21.16 hoppas jag bara att natten bringer mig lite sömn. Vet inte vad jag ska göra? Trodde det hade gått över. Men nej. Blir så jävla less, hur länge ska detta hålla på?

Vad ska jag göra åt mitt sömnproblem? Snart går jag till läkarn och skaffar mig sömntabletter, det är dock min sisa utväg, men har haft det såhär sen 3an på gymnasiet. Får väl försöka med hälsokost innan jag drar dit.

Men som tur är så är det snart helg och då kan man iaf slappna av lite.
Imorn blir det till o dricka vin med veronica. Men förövrigt tror jag det blir en hyffsad soft helg. Ska försöka att inte göra ett piss typ.

Nu ska jag se idol. Koos


God bless the broken road

Ligger just nu i sängen och lyssnar på Geoff Moores God bless the broken road. Jävligt bra låt, är skönt o bara och ligga och slappna av såhär.

Idag har vart en väldigt jobbig dag, Barna har varit tok förskylda och bara varit allmänt slitna. Så har vart mycket gråt och skrik + att vi har haft personalmöte och sen träning.
Men imorn är det äntligen fredag, gud vad jag har längtat efter dig.
Min kära vän susanna vill att jag kommer förbi Tre kronor imorn och hälsar på henne och hennes bloggvänner, men känner mig faktiskt inte så jätte pep på det. Men jag tror jag gör det för hennes skull ändå. Är ju inte varje dag man träffar henne längre faktiskt så får ta vara på varje litet ögonblick.

Nu tänkte jag faktiskt sova, ska upp på tidigvakt imorn. Kankse läser lite först föresten.


Trött och sliten!

Är galet trött och sliten. Känner att det kryper på bara mer och mer, har även något jävla virus i kroppen som aldrig riktigt vill bryta ut. Och när man inte är sängliggandes så stannar man inte heller hemma för att vila upp sig.
Funderar även på om det är hösten som gör mig sån här?
Egentligen tycker jag om hösten, men det senaste åren har jag blivit lite halv crazy när kylan och mörket blir mer intensiv.
Pratade lite med en vännina innan på gymmet. Varför kunde det inte vara sommar 2 månader till? Eller iallfall 1? Är det så mycket begärt? Det hinner ju knappt bli varmt innan sommarn är över. Deprimerande är vad det är.

Känner att jag måste komma mig härifrån snart och göra någon trip. Annars lär jag väl gå in i väggen, tyvärr ska det inte så mycket mer till.

Men nu ska jag ta o läsa lite. Surf i larvik
(Surf i Larvik)

RSS 2.0