ännu en jobb natt

Nu sitter jag här på jobbet igen, är faktist inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, vaknade halv 10 typ, så känns som man kommer bli rätt trött snart.

Har vart hemma hos marre och emelie idag igen:D mysigt som alltid.

Om 2 dagar kommer min älskade vän. Längtar verkligen. Det är sjukt ändå att man kan längta så mycket efter någon.
Kommer inte träffa simon i helgen heller, kommer  vara jobbigt, men så är det ibland.
Johanna ringde från oslo idag och sa att det snöade. JAG LÄNGTAR EFTER SNÖÖÖ!!
Hoppas verkligen att det blir någon snö iår, men troligtvis blir det väl inte så.
Jag och Marre satt och pratade om julen igår. Gud vad man började längta.

jag tappade verkligen tråden här nu. haha
får skriva mer när jag kommer på "tråden" igen;)

pusspuss

Ledig

Idag har jag varit ledig från jobbet, väldigt skönt måste jag säga, och även imorn innan jag går på veckans natt pass.
Har nästan inte gjort ett skit idag. riktigt gött är det.
Legat i sängen och kollat på the hills. haha så mycket liv har jag.
Fick även ringa ett samtal för marre till stadium XXL, hon trodde att hon hade tappat sina nycklar där, meeen icke!
Fridas Ipod kom idag också, var tvungen o kolla om det var min eller hennes som dök upp men tyvärr var det hennes. =)¨
Min andra ipod förstördes på något underligt sätt, så nu har jag pajat 2 st. Så jag tror inte försäkringer gäller längre lika bra o köpa en ny. Givetvis var även den rosa:D
Hämtade marre vid ikea och åkte hem till mig, desperate housewifes kväll idag, drack the och åt popcorn, bra kompination jag vet , men gött var det iaf.
Till helgen kommer min efterlängtade vän äntligen hem, gud vad jag har saknat henne. En riktig apa är hon som flyttar iväg nu när jag äntligen har kommit hem:(
jaja det ska bli väldigt mysigt,synd att jag jobbar dock.

Nu ska jag ta o sätta på the hills igen;)

Fredens liljor

Strömarnas kusin träff

I lördags var det kusinträff för släkten ström. Alltså simon och hans kusiner.
Det lyckas alltid bli till en kanon träff när alla slås ihop:D haha
Jag och simon hade laddat upp med en del alkohol och simon hoppades på att bli fullast:p HAHA
Undra vem som blev fullast? jo givetvis min älskade simon. haha
Vi skulle ut till hotellet, men blev det så? nej visst fan inte det. Vi åkte hem med jimmie och kristina vid kvart i 12. snäll som jag är åkte jag hem med han. haha
Det var ganska komiskt faktist, men dagen därpå så mådde han prima:D

Alexandra skulle hämta mig på källarbacken kl 3 på söndagen. När jag ringer och säger att jag är framme sa hon att hon skulle vara framme om 2 minuter. Fan vad gött tänkte jag. Det visade sig då att hon var och härjade i skene och hade åkt en kvart för långt. :P

Nu ska jag fortsätta jobba. skriver mer ikväll.

Nails

Igår var jag och gjorde mina naglar=) Känner mig lite halvt handikappad, men det är sånt man får leva med i början om man vill vara fin. Min bror blev ju glad iaf, han vill alltid att jag ska klia han på ryggen och nu då när jag fått längre naglar så blir det ju dubbelt så skönt:D
Vet dock inte riktigt vad simon tycker om det :D haha

Hon var väldigt duktig som gjorde det. 55 bast och klockren:D
haha länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår.
Alexandra var snäll och hämtade mig på jobbet och körde mig till hon och satt även med mig o höll OSS sällskap:D haha
Det var mysigt.
Jag har väl inte så mycket mer o skriva egentligen, förutom att jag ska hem till simon idag o vara där i helgen.
Frida bad mig dessutom att hälsa till bloggen, hon sitter här brevid och är exalterad;)

Bajs på er


Lååång dag!

Det känns som dagen har varit väldigt väldigt lång.
Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som har gjort den så otroligt seg?
Det kan ju faktiskt vara det dåliga vädret?!?

Åkte till jobbet tidigare imorse för att jag skulle hinna att tanka, och man vet ju faktiskt inte hur lång tid det kan ta, det är så olika från gång till gång, men runt 8a snåret brukar det ju inte vara så många som vill tanka, men iaf för att vara på min säkra sida så åkte jag då.
Det tog ju inte alls lång tid som jag hade trott, men var iaf på jobbet 20 över. så frågade chefen ifall jag kunde börja lite tidigare och givetvis kan jag göra det.
MEN GUD vad segt det var fram till lunch, har nog aldrig varit så segt, hungrig och trött stack jag och julia och köpte sallad på Star Cafe(grymt god sallad har dom), och tryckte i oss det, blev ap mätt och höll på o spy. haha
Smällar man får ta;)
Haha dock var jag väldigt onyttig när jag kom hem, Storebror ville inte ha den maten jag planerade att laga, så vi åkte till MC donalds, det är synd att onyttig mat ska vara så förbaskat gott.
Men efter det så kom marre hit och vi har sett på lite tv, bland annat efterlyst.
Jag har fått men för livet efter allt efterlyst och skräckfilmer. Jag kan verkligen inte gå själv ute. Kollar mig bakom ryggen varannan sekund. Det är hemskt att säga men jävlar vad skraj jag är.
När jag ska gå från parkeringen till porten till jobbet när jag börjar natten skiter jag nästan på mig, speciellt nu när våldtäcks mannen härjar i mölndal.
Jaja nog om det.
Jag och marre har haft det jätte trevligt som vanligt och fick höra ett och annat om en viss person. Tycker det är hemskt att vissa personer är så sjuka att dom inte inser det själva.
Hon klarar sig bra utan den personen i vilket fall och har alltid gjort, så jag är glad för hennes skull.

Imorgon ska jag gå och fixa mina naglar, det känns så skönt att äntligen få lite naglar när jag aldrig annars har kunnat ha det.

nog om mig.
Stay black som en viss coach brukade säga;)

Sova

Då ligger man här nerbäddad för andra gången idag, sov nästan ingenting innan, somnade vid 1 kanske och vaknade vid 17, måste ju vända på dygnet igen!
Det är verkligen nackdelen med att bara jobba 2 nätter i veckan, hade vart skönt om man hade kunnat göra alla nätter i rad. för då är man ju ändå "inne" i det.
Men inget o göra åt, det funkar ju ändå så då är det inga problem.

Har varit hemma hos marre och kollat på desperate housewifes, den slutade verkligen så sjukt konstigt:S
Tur att den fortsätter nästa vecka så man får sig en chans att förstå vad som hände.
Har väl inte så mycket egentligen o skriva om. Det är precis detta som är så tråkigt med blogg, att allitd komma på något att skriva om, jag är dessutom så sjukt dålig på att skriva så vi får se om det funkar eller inte;)

Ja ja nu ska jag ta o sova.
God Natt


jobb jobb jobb

Ja då sitter man här på jobbet igen och ska börja sista natt passet för veckan. Jag är faktist rätt pigg måste jag säga.
Har dock inte sovit så mycket som jag egentligen borde gjort, somnade kanske vid 11 snåret och vaknade typ 17.
Känner ändå att jag har sovit ut iaf.
Har vart en mysig dag med marre och emelie, åkte till marre vid 20 och såg på tv och drack kaffe, tjötade lite osv. det var väldigt trevligt.

Såg förövrigt nu att jag inte alls hade berättat om kaffe historien jag skrev om i förra inlägget, skrev först ett inlägg som försvann helt plöttsligt och då var jag tvungen att skriva om allt, då glömde jag berätta det än en gång.
IALLAFALL så smakade det typ bajs, nä men ärligt talat så var det nog det äckligaste kaffet jag någonsin druckigt.
Det visade sig då när jag pratade med underbara kristoffer på jobbet att det var kok kaffe som dom hade lagt i burken, någon som hade köpt fel och inte upptäckt det.
Nu vet vi iaf vad det berodde på:P haha.
Har laddat upp med en jävla massa grejer inför natten, gjort smoothie och köttbulle macka, banan( har jag iof inte gjort);), och riskakorna fanns ju även kvar sen igår och då sist men inte minst risifrutti.
Känns verkligen som när man var liten och skulle på utflykt typ.:P

Min stackars mormor har dessutom gått och brutit benet, tycker så synd om henne, är inte lätt när man är gammal och om man dessutom bryter benet kan det nog vara jobbigt.
Morfar är dock jävligt fiffig, han satt väl antagligen och figurerade lite på hur man skulle underlätt för henne när det gäller toa besöken, och speciellt på natten. Så då klok och händig som han är tog han en helt vanlig stol och tog bort "sitsen" på den, ställde en hink under den och placerade den vid mormor sida av sängen, så all kärlek till moffa=)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med under natten, men det blir nog endel besök på facebook och även en hel del tid på spelo.se:D
ye ye.

Tjillevippen än en gång

Äntligen hemma!!

Ja då vart man änligen hemma och nerbäddad i sängen. Den var en hård natt må jag säga.;)
Det där kaffet jag berättade om gick ju knappast att få i sig, folket som skulle gå på nu på morgonen komenterade också hur äckligt kaffet var, lite skumt tycker jag allt.
Jobba natt utan kaffe funkar bara inte. Funderar på att ta med mig eget hemifrån inatt så jag och sofia kan dricka!

Vi han se på 1,5 film, sedan råkade jag somna,  blev sedan väckt av städaren som kom in och började bröta, och när jag öppnade mina ögon ser jag hur sofia ligger under skrivbordet och sover. haha såg förjävla roligt ut, måste vart sjukt obekvämt!!=)
Jag fann en extremt skön ställning där ett tag, det är ju inte allt för bekvämt o sova i en kontors stol men jag lyckades klura ut ett sätt som jag tipsade sara och frida om imorse:P
Ne nu ska jag allt ta o försöka sova, är ju fortfarande något pigg men när man väl lägger huvudet på kudden brukar man däcka rätt fort.

God natt


ye ye

Yes, då har även jag skaffat mig en löjlig liten skit blogg, Har alltid intalat mig själv att aldrig lägga ner en sån onödig tid på att sitta med en blogg o bara ord bajsa, Men medans jag och Sofia satt och diskuterade just om bloggande så insåg jag att det kan nog vara rätt gött, har ju en del tid o spendera när man sitter på jobbet. haha.
Så det är Sofias fel att jag skaffat denna blogg, DET ASET!! haha
Hade exakt denna inställning även till Facebook, men efter allt eftersom fler folk gick med osv så blev jag intalad att också joina;) haha. Och det har inprincip tagit upp all min tid.
Det blir ju nästan som ett behov att gå in där varje dag. Varje gång jag kommer till jobbet så det första jag gör när jag satt på datorn är att gå in på facebook, så onödigt.
Känner mig som ett riktigt offer:D haha

jaja nog om det.
Vaknade 23.35 och skulle vara på jobbet kl 00.00 det var bara till att springa ut till bilen och sätta plattan i mattan med gamla bettan. Men jag kom i tid iaf. =)
Så nu har jag bara 7 timmar kvar o jobba.! känns ju sådär kan man säga. Tur att man har trevligt sällskap iaf:D
Sofia tog med sig 2 filmer som vi ska se på, Get smart och den andra var någon film med Al pacino och Robert Deniro(stavas)? så det är det vi ska sysselsätta oss med.
Tog med mig riskakor och bröd, han inte göra färdigt mackorna hemma så hoppas innerligt att vi har något pålägg i kylen här, köpte även Cheese Ballz som vi ska smaska på. gott gott
jaja. det var ju en trevlig första inlägg. haha
Nu ska jag ut och ta lite frisk luft:D

Tjillevippen så att säga// Emma


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0