Besviken!!!!

Imorse när jag kom hem från jobbet hade mamma plockat fram lite frukost. Så jag satte mig ner med henne och åt lite och pratade, var väldigt skönt att få prata ut lite. Var väldigt ledsen kan man säga.
Helt plöttsligt insåg jag att det var första advent, och sa genast till mamma att det var så, givetvis visste hon redan det, men hade glömt en viktig sak med advent.

Ända sedan jag varit liten har jag haft en julkalender, då jag får julklappar varje dag. ÄLSKAR PAKET.
Men nu när man blivit lite äldre så får man tydligen inte det längre och då fick jag och min kära bror ett paket varje advent. Självklart med lite pengar. Men fick ingen idag:(
Hon hade till och med frågat mig om jag ville ha "advents kalender" och det tackar man ju inte nej till så jag sa ja.
Då säger kvinnan såhär till mig när jag säger att hon detta, " Men jag trodde att du skojade". Hon om någon vet att jag absolut verkligen inte skojar om presenter. haha
Jag sa att jag var besviken och gick upp o la mig för att sova, hoppas hon fick dåligt samvete;)

babidibo

???

Hur ska man kunna bevisa för någon att det som personen har fått för sig inte stämmer?
Jag har sagt hur många gånger som helst att det inte är så och ändå fortsätter den?
Jag vet inte längre vad jag ska göra. !!!!

:S

Ja ungefär så känner jag mig idag, Vet ingenting längre känns det som. Jag är helt kluven ungefär. Är väl kanske bara nu när det börjar bli mörkt och allt blir jobbigt. Får verkligen hoppas på det.

Har funderat väldigt mycket på vad jag egentligen vill göra med mitt liv, och vad jag vill göra JUST nu.
Känns som jag vill göra inprincip allt, och kan inte bestämma mig för vad jag ska välja.
För om jag skulle göra si, så skulle det bli så, och om jag skulle göra så, skulle det bli si. Riktigt jobbigt är det faktiskt.
Någon som kan bestämma vad jag skall göra bara?

Igår hade jag och lena ett långt samtal om detta. Det är alltid väldigt skönt o prata med Lena om saker och ting, för hon kommer alltid med så kloka komentarer och råd. Vilket hjälper väldigt mycket.
Så jag har väl iallafall kommit en bit på vägen. Får se om jag kan komma något längre idag?!?

Lussebullsbak:D

Just precis, och gott blev det. Anledningen till att jag skriver lussebullar är att i min familj är det bara far min som äter lussekatter (safran i), och därför bakar vi lussebullar för att dem är mer som bullar än lussekatter, hmm. Förstår ni?

Gick upp kl 9.30 imorse och åt frukost med mamma, sedan var det bara att sätta igång med bakandet. Det var faktiskt väldigt mysigt, länge sedan jag bakade med mamma och det gick fort som tusan, plöttsligt var den dubbla satsen slut?!?
Jag satte på julmusik och lät de ljuva ljuden ströma ut genom högtalarna, det är ju konstigt nog mindre en än månad kvar till julafton.:D

Nu sitter jag på jobbet med lena, längesen vi jobbade ihop nu. Har faktiskt saknat det. =)
Lena var den första jag jobbade natt med, hon var även den första som fick smaka på mitt vidriga kaffe jag lyckades göra. Tur att man kan skylla på kaffe maskinen att den är väldigt konstig iallafall;)
Så nu har vi 4 nätter framför oss. Mysigt. Dessutom så har vi ju även massa lussebullar vi ska smaska på, vad kan bli bättre? JO det enda som skulle kunna bli bättre hade vart om det hade flugit in en flaska med julmust sådär oskyldigt just nu, men det lär väl inte hända.

Ja, vad har jag annars gjort idag? Har vart duktig och varit ute och gått. Något som jag verkligen behöver göra nuförtiden.
Att gå från att ha tränat nästan varje dag till att inte träna alls på 4 månader är inte bra. Absolut inte för mig iallfall, Med svensson och karlsson blodet blir man väldigt lätt tjock.
Måste göra något drastiskt nu när det bär av till sol och bad snart.
Gud vad jag glider babblar idag då. Är kanske för att jag är hög på kaffe nu, eller också för att jag är glad att jobba med älskade lena.

Någonting jag borde ha gjort idag är att sova, inte alls smart att inte gjort det idag, meeeeen jag försökte innan och det gick inte så bra, var värt ett försök iallafall.

Nej men nu får det vara slut på allt babbel.

Babbelibabbeliboo

Trött!

Har legat lite på latsidan när det kommer till bloggandet, tråkigt har det blivit. Men nu kände jag att nu får jag dela med mig lite.
Vad har hänt sen sist? Verkligen ingenting kan man väl säga, eller ah, det skulle väl vara då att jag har tatuerat mig, annars nada.
Vart hemma hos simon i helgen. Nu har jag 2 jobb helger framför mig, Hatar o jobba helg, men vem gör inte det? någon måste ju göra det så det är bara o bita ihop.
Har ju som sagt en resa att se fram emot. Det håller humöret uppe.

Jobb med Sara

Här sitter jag och sara och jobbar för fullt, har varit duktiga och läst allt vi ska ha läst om infot.
Jag är trött måste jag tyvärr säga, meeen skall dricka a lot of coffe!
Sara har tagit med sig en del filmer som vi ska försöka se på. Får se om hon har någon intressant!

Har haft en roligt helg med simon älsklingen. VI hade ju som sagt 50 års kalas för farsan, och sedan blev det utgång.
Morsan sa att väggarna tydligen hade "rört" på sig när jag hade kommit hem, för jag lyckades gå in i alla ! INTE BRA EMMA!
Lördagen blev lugn och jag o simon hyrde dos filmos(visst är det rätt ord yanneth?;) )

Nu är det inte långt kvar tills det bär av till lanzarote, ska bli grymt skönt o få lite sol på sig.


farväl era simpla människor

Hyper!

Idag är jag helt hyper känner jag! Anthon sitter här brevid mig på jobbet och undrar vad fan jag sysslar med.;)
Men det är faktist en av dem roliga dagarna känns det som idag, är verkligen utvilad!
Kom hem från jobbet igår och började städa hela huset, johan hade ju givetvis gjort lite han också innan han satte sig vid datorn(SOM VANLIGT) och började spela.
Gick och la mig typ vid 20, och såg på OC för typ 8onde gången, känns jävligt pinsamt att jag sitter och skriver det här på bloggen men lipar alltid när marissa dör! Spelar ingen roll hur många gånger jag ser det, går inte att låta bli.´
Somnade direkt efter det, så det blev väl vid 22.

Imorn ska vi ha överaskningfest för lilla pappa. Han fyllde 50 i fredags. Ska bli intressant.
Simpa kommer också, kanske blir utgång på lördag om han tillåter, who knows?

nu har jag väl inte så mycket mer o säga, mer än att jag saknar simon och johanna!!


Kick off!!

Igår vad det kick off med jobbet. SÅ sjukt jävla roligt, ursäkta mitt ordval men det var verkligen en toppenkväll:D
Kom till jobbet kl 5 för att hjälpa till med dukningen, sen åt vi italiensk buffe, mumma var det. Någon hade kommit på lite olika lekar, vilket faktiskt var kul. Brukar nästan aldrig tycka det är kul med lekar, men detta var kuuul!
Alla blev lite fulla och jag,frida,sara,kristoffer,julle,yanneth,jonna och anthon drog till trädgårn. Jag och frida dansade loss, sen så stack alla utan vi, dom skulle vidare till bryggeriet där emil väntade. Jag och frida hittade broshan och han vänner så vi hängde med dem, sen drog även frida, haha så kvar var jag med min lilla bror.=) Men det var en toppen kväll och hade typ för första gången väldigt roligt ihop med johan( när vi är fulla )haha.
Tog nog nästan 2 timmar innan Johan gav med sig på att åka hem.

Nu sitter jag på jobbet och skall äta snart, blev massa mat över så det ska jag sitta o gotta med.
Ikväll bär det till och fira sofie, ska dock ta det väldigt lugnt, känner mig lite sjuk och ska jobba 9 dagar i sträck. Inte roligt.

Så rasten väntar:D

Kaffe chips och yanneth!

haha bra rubrik jag figurerade ut. Är verkligen sämst på rubriker. Vad fan ska man skriva för rubrik?
Helt onödigt;)

Idag blev jag väckt av min kära broder, han ringde hem från jobbet och undrade om jag kunde fixa texas long horn, och solariet i tåbros nummer, offcourse, även om klockan var typ halv 9.
Sedan var det bara att gå upp och fixa sig lite, skulle vara hos mariette och göra naglarna kl 11.
Underbart väder var det imorse, tänkte att jag skulle vara duktig och gå ut och gå när jag var klar där, men när både jag och alexandra var klara så var klockan kvart över 2 och det hade hunnit bli snor kallt igen.
När jag väl kom hem satte jag mig i soffan och vilade i en halvtimme, sen var det bara o börja med maten.
Gjorde potatis och purjolöksoppa( johanna har lärt mig, haha). Gott blev det, passade även på o fixa lite i tvättrummet.
Känner mig faktiskt lite duktig.:P

Nu sitter jag på jobbet med yanneth, har köpt chips och hon har med sig film. Får se vilken det blir.
ciao

Färgat Håret

Kom precis hem från sofie a la andersson och har färgat håret. Behövdes kan man säga, hade en 2 cm ljus utväxt som inte var så vacker, speciellt nu när jag är ganska mörk igen. Nu ser det iaf bra ut igen.
Har varit och handlat lite idag med min älskade johanna. Hittade mig en jätte fin kappa, känner att jag inte riktigt kan gå runt med min fetto jacka jämt. När jag kollade på prislappen blev jag chockad, typ 1800!!! aldrig i livet, men det var halva priset på den så fick den för 950. Kändes lite bättre.
Johanna hittade en stor halsduk, kan hon behöva i kalla norge.

Igår som sagt spelade vi bingolotto, jag marre, emelie, onsala och alexandra. Hon hade sånt jävla flyt alexandra så hon drog hem 100 spänn på första bingot, sen går emelie och vinner en ny lott dessutom. Jag vann dock inget, som vanligt, men jag har ju tur i kärlek ist;) 
Johanna ringde efter andra bingot och sa att vi skulle se på film så jag drog hem och hämtade laddarn och sedan drog vi till viggan och såg på film.
Det var helt okej, var så sjukt trött efter allt jobb.
Nästa helg blir ju ganska intensiv också, Fre-jobb 9-18 och sedan ska vi ha kick off med jobbet som börjar 18. Känns som att det kommer bli en hård kväll.
Sedan på lör-9-18, klockan 19 ska ska jag vara hemma hos sofie för att gratta henne, och sedan jobbar jag söndag tills fredag 9-18, så 9 dagar i sträck blir det. Känns inte alls roligt faktist.

Nu får jag sova iaf. det ska bli skönt.


Söndag!

Varför är söndagar alltid så sega? Idag är jag trött, gick ändå och la mig relativt tidigt. Fick nästan slänga ut johanna och viktor för att jag var så trött, kändes sådär.

Jobbade till 6 igår, hämtade johanna på vägen hem och åkte ner till mig. Där väntade viktor och nicke boy.
Dom skulle ut, så då tänkte jag att då kan jag iaf vara med innan, även om jag inte skall ut.
Tycker det blev en lyckad kväll med lite spel och alkohol.
Nicke lyckades bli aaap full. så han drog ganska tidigt.
Linda, Linn och Amanda, och Lorri kom också förbi en sväng.
Konstigt att man blir så trött när man dricker och inte skall ut, någon som vet vad jag menar?
jaja. Jag och sara sitter här på jobbet och pratar julklappar, har faktist fått en del Idér=)
Ska skriva ner det jag har tänkt o köpa, det börjar ju bli dags snart.=)

IDAAAAAG ska vi spela......... bingolotto. haha. vi försöker skapa en tradition jag och marre, så det blir till o samla ihop oss lite och sedan sätta igång. Jag ser faktiskt fram emot det. väldigt länge sen jag spelade :D

hääärråååå


Kväll hos millan

Har vart hemma hos millan och hennes pojkvän med marre, jessica, och onsala. väldigt trevligt förutom att alla pratade i munnen på varann! haha. ovanligt med tjejer;)
När vi åkte dit så körde vi nog fel typ 6 ggr. Marre den apungen guidade mig heeeelt fel, och sedan när jag skulle köra dem till stan guidade dem mig total fel igen. Fulla människor som skall försöka förklara vägen går ju rätt åt helvete.
Nu är jag iaf hemma efter mycket om och men.

Att jobba imorn känns ju sådär, hade gärna hängt med brudarna ut.
Går nästan aldrig ut med dem, alltid när jag är ledig på åker jag till simon, och då får man gå ut med hans kompisar. Tror nog att det säkert var ett halvår sedan jag gick ut med tjejerna. :S Sjukt ändå.

Nu ska jag försöka sova.

apa apa apa

RSS 2.0