Vofflor!

Jag och yanne är lite arga på K, han har nog smittat oss, vi börjar få ont i kroppen och hosta och nysa ja, allt!! Känns inte alls roligt ifall man skulle bli sjuk nu när helgen står på glänt. Skall antagligen till hotellet på lördag, var länge sen jag var där, får se hur det blir.

Idag är det iallfall voffeldagen, usch vad vi tryckte i oss innan, Hanna stod och gräddade massa massa vofflor och jag emelie och marre bara tryckte í oss:D Gott var det iaf.
Såg även lite på fråga olle. haha så värdelöst program.

Idag Fyller simpa dimpa år. Grattis simon!!!

Har inprincip inget vettigt o säga, men kände att fördriva lite tid med att skriva lite skit. :P

Bubbel och skum!

Shit jag är verkligen så sjukt dålig på att skriva här, skulle ju göra ett till försök men det blev ju inget vidare, vad har hänt sen sist, jag och min kära vän marlene hade en heldag förra helgen, stekte lax och god mat, gjorde världens bubbelbad och givetvis en flaska skumpa och en naken marre. Kunde det bli bättre?;)

Har sedan jobbat hela veckan, och mått ganska dåligt, lite halvsjuk har jag kännt mig, och allmänt trött.

I fredags var det Förfest för hela slanten hos hanna banana, helt sjukt roligt, galet, ja you name it. Dock blev det katastrof när det var dags att gå ut, lite bråk och lite spya, så jag och emelie åkte hem till hennes och marres place.
Lördagen blev det lite kalas hemma hos jessica, med god mat och vin. Sedan kom marre och hämtade mig och vi köpte chips och hyrde film. Längesen jag hyrde film kom jag på nu:S

Har varit och sett på en shopaholics bekännelse idag med marre och millan, kom lite sent till bion för apan hade sett fel på tiden, men vi hann iaf, och filmen var underbar.=) popcornen var också underbara som vanligt.
Nu sitter jag på jobbet och dör. Är mega trött. Men ska snart sätta på en film och äta lite dipp och grönsaker med yanne.

Kanske uppdaterar bloggen lite oftare nu?

Dagen började sådär!

Nu har jag försökt o vara duktig, körde lite pilates haha. En liten stund iaf, var så mätt så varje gång jag böjde mig ner så höll jag på o spy upp alla räkor som jag åt för 1.5 timme sen typ.
Kanske inte så bra o göra det direkt efter man har ätit? Ne.

Gud vad jag var arg imorse. Får alltid stå och vänta i 10 minuter på spårvagnen på mölndals bro, så står alltid 760 bussen där och ser söt ut så idag tänkte jag att ja men va fan den brukar ju gå till almedal så jag hoppar väl på den så slipper jag stå här, jag frågar chaffisen "Går den här till ALMEDAL?"  Ajjemen svarar han då. Gött tänkte jag.
Det började bra men när vi kommer till lackarebäck åker den upp mot sahlgrenska ist, då började jag bli lite fundersam och tänkte vad i helvete, men aja den går väl dit på tilbaka vägen då. Åkte ända till heden och sen kör bussen samma jävla väg tillbaka? Inte fan kom jag till almedal inte? (Gud vad jag svär, förlåt). Hur kan man säga att bussen går till almedal när den inte gör det? Var ganska mycket sen till jobbet pga det. :S

Nu ska jag hoppa in i duschen..


Nytt försök!

Dags att börja blogga igen kanske? Har inte haft varken vilja eller ork att blogga, är helt hjärndöd typ. Kanske inte var något nytt ;)
Har varit på tok för mycket på jobbet det sista. Men nu ska jag försöka komma igång igen.

Helgen var trevlig, i fredags var jag med frida hos hennes kompis som fyllde år, tanken var att vi skulle ut men när det väl var dags missade vi bussen och sen dök aldrig taxin upp, så sara kom och hämtade mig och sedan åkte vi hem till henne o myste.
Hela lördagen låg jag och morsan i soffan och kollade på film och hade det mysigt. På kvällen dök mat och sofie upp. Vi drack lite och tjötade sen så drog vi till kåken, andra helgen irad, haha. Kände sig inte alltför välkommande, folket satt nästan och glodde på oss med sina skinnvästar och stövlar, jag var nog helt fel klädd den kvällen:P

Nu är det ny arbetsvecka och om ungefär 2 veckor flyttar jag till norge:D

RSS 2.0