My dad's gone crazy

Min kära far har gått och blivit lite crazy, helt sjukt är det.
Det började med att han en dag på jobbet fick massa semlor av sina elever, så då tryckte han i sig ungefär 7st, hur han lyckades kan man ju fråga sig. Men han älskar verkligen semlor.
Då insåg han tydligen att shit jag måste gå ner i vikt, vilket han nu håller på med, först så fastade han i en vecka, sedan körde han med nutrilette en vecka och nu har han börjat med viktväktarna (tror jag). Men shit, han har verkligen gått ner sjukt mycket i vikt. Han måste verkligen börja sola, har försökt säga till han det men han tycker det är lite feminimt(?). Däremot på sommarn kan han ligga och sola hur mycket som helst med sina poiser osv. Han är lite knasig min kära far.
Dock blir jag lite irriterad på honom när han går ut och går på morgonen och tar mitt panband, och när jag då ska gå ut och gå på kvällen är det fortfarande svettigt. Jävligt irriterande, funderar på om jag ska köpa ett till han. Låter det som en bra ide?

Helgen var iallafall mycket trevlig, åkte hem efter jobbet till sara och gjorde oss iordning, drack lite vin, cider och öl. Åkte sedan till diamond dogs och käkade med några på jobbet och därefter drog vi till parkan. Jätte kul var det. Sara var faktiskt lite halv full det var roligt:D haha. puss på dig sara älsklingen;)

Lördag var det kalas för broder. Mycket smörgåstårta, finns fortfarande extremt mycket kvar så lär väl få äta det resten av veckan, börjar redan tröttna på det. Men smällar man får ta.

Jobb jobb och åter jobb!

Äta jobba sova bajsa är typ det enda man gör. haha ne men ärligt talat jag jobbar typ jämt och ändå så jobbar jag bara 40 timmar i veckan? förstår inte riktigt hur det går ihop. ye ye

Gårdagen var en ganska jobbig dag, sov inte på hela dagen och sen när kl var 22.00 kunde jag fortfarande inte sova. Lyckades somna efter ett tag och då var det som alla andra nätter, vaknar och sedan är man vaken en stund och sedan somnar så håller det på så inprincip hela natten. Tokeri tokera!
Är ganska trött just nu. Måste nog snart kolla upp vad det är som är fel egentligen:S
Grejen var ju den att jag var helt sjukt trött i kroppen och typ helt normal i huvudet, ja så normal som jag kan bli iallfall;)

Fan vad jag klagar hela tiden. Måste sluta upp med det!

Idag har jag iallfall pratat med chefen ang norge, nu ska jag och johanna bara planera in ett datum, yeeei.

härrååååå


Så kan det gå!

Fy helvete vad jag har varit duktig idag. Måste ge mig själv lite beröm för det är fan ingen annan som gör det:(
Började jobba 00.00 var en seg natt men som tur var jobbade jag med sara.
Det var en mycket speciell dag för oss, det var nämligen så att sara friade till mig kl 07.35 och sedan gifte vi oss kl 7:49. :D yeeei så nu är vi mrs och mrs backlund karlsson.

Iallafall....... När jag kom hem från jobbet cirkus halv 10, fann jag min far i köket och höll på för fullt med frullen. Mums var det. Efter det stack jag och morsan snabbt iväg till kungsmässan för att hitta en tröja till min bror( han fyller år på fredag.)
Jag fann då till mig själv en klänning och 3 par skor. Är ganska nöjd med mina fynd. Moder och jag satte oss ner och tog en is chai. Mycket god!!

Sen var det bara o sätta igång med mitt rum, som såg förjävligt ut som vanligt. Förstår inte hur jag lyckas verkligen. Alla kläder ligger på golvet. sängen bordet ja you name it. När jag hade fixat det städade jag bland mina smycken, och massa andra jävla lådor. Det är iallafall skönt att haft det gjort. Hittade även mina smycken från konfirmationen som jag trodde var borta, och massa pengar. Ibland är det inte dåligt när man får för sig att städa.

Nu känner jag mig ganska trött. Men borde inte sova för då kommer jag inte kunna sova inatt och då blir morgondagen ett helvete. Ställa om sig från natt till dag är inte det enklaste ska ni veta! Borde få ha en ledig dag emellan. :S

7e dagen irad

Ajjemen, har jobbat 7dagar i rad. Ska man verkligen behöva göra det? Har dessutom 2 dagar kvar att jobba innan jag får vara ledig typ 1 dag för att sedan ställa om mig för att jobba natt på söndag? hmm vet inte riktigt om det är helt okej?:S
Det var var iallafall sista gången. Den 16onde går vi på o bara jobbar måndag-Fredag. Ska bli väldigt skönt måste jag säga.

Vem fan är det som har beställt snön föresten? Nu vill man ju verkligen bara ha Vår och sommar!!!
Vill sitta på klipporna och mysa!
 

Neeej jag skoja bara!

Sara blev så himla arg på mig, så nu ska jag skriva att jag bara skojade än gång till. Sara hotade med att hon skulle slå mig på rasten och inte ville vara min vän längre. gud nu är jag så himla ledsen verkligen. tror jag ska gå hem och gråta mig till sömns.

Sara kan ta sig i röven!

Asså sara är verkligen en B I T C H. Hennes efternamn är Bajslund. Hon är kort och tjock med stripigt hår. HAHA neej jag skoja bara. sara är så himla söt:D hihihi i love sara bajslund

RSS 2.0