Marre 20/ Sexparty

Ja helgen har varit intressant. I fredags åkte jag och simon, hans mamma och simons mammas kille ner till helsingborg för att fira hennes 50 års dag=)
Var mycket trevligt åkte först ner till hotellet och lämnade av väskorna och drack lite skumpa, sedan åkte vi över till danmark och myste lite i olika affärer och givetvis köpte lite alkohol.
På kvällen gick vi till Wallmans salonger, hur mysigt som helst, en jävla show kan man säga :P

På lördagen var det dags att åka hem och skynda sig direkt hem till marre för att fira hennes 20 års dag med lite sex party. 20 brudar och massa sexleksaker, då kan allt hända. Haha
Men det var iallfall hur roligt som helst och kan säga att det inte gick så vilt till som många kanske tror när dom läser detta.

När vi vaknade på morgonen jag, marre, emelie och alexandra var det bara jag och emelie som mådde bra. haha
så vi satte igång och städade och åkte iväg och köpte lite käk till de andra asen.

Så man kan säga att helgen har varit lite full.;)

Snart är det julafton och då ska jag få massa paket.=)



Jobb natt med sara älsklingen;)

Ja då satt man här igen, är fan inte ett skit utvilad. Ledig "2" dagar efter att ha jobbat 9 dagar irad. Tack typ?:S
ja några vet vad jag menar.
Men jag får iallafall jobba med sara. Det är värt allt;) haha.

Har vart hemma hos simon hela helgen, har varit mysigt, i fredags åkte vi upp till hans mamma och hennes kille och myste och såg på idol, var dock jävligt trött. Myste lite med katten, så len och mjuk.
Sen på lördagen åkte vi in till borås och köpte de sista julklapparna, hur mycket folk som helst som tänkte precis som vi. Jobbigt är det med allt folk!!!!
Jag och simon gick dessutom på restaurang för att fira våran 2 års dag, väldigt gott och mysigt.
På kvällen spelade vi lite TP och åkte sedan upp till henri för att förtära lite mer alkohol, någon blev väldigt full( nämner inga namn haha) så vi gick hem tidigt. SKÖÖNT var det. Vaknade kl halv 1 imorse och var fortfarande lika trött. Förstår ingenting?!?

Köpte förövrigt Jenna Jameson bok som jag tänkte läsa när vi åker till lanzarote, men jag tror nog att jag ska läsa lite innan, kan inte hålla mig, många som sagt att den är så sjukt bra.

Nu ska jag fortsätta mysa med sara, jag tycker om sara, sara är snäll.

Seg som ett as

Idag är jag riktigt jävla seg, ändå somnade jag väldig väldigt tidigt igår, skulle hem till marre och mysa men bara däckade av.. Inte snällt av mig själv, men sånt som händer ibland.
Idag ska jag och simon till liseberg, var helt perfekt väder innan, med snö och allt, men nu är allt borta igen:(
Tur att det finns konst snö där iallafall.
På tisdag kommer älskade johanna hem. Ska bli mysigt. Hade fått ett julkort av henne, mat och bettan igår. Blev så glad:D
Julkort är jag väldigt dålig på att skicka, kanske borde börja med det? Tar det nog nästa år!?!?!

Trevligt helg minsan!

I fredags när jag vaknade ungefär vid 5 hade pappa köpt med sig mat hem och vi satt och åt o kollade på gladiator. Mysigt var det allt. Sen bar det av till marre för att se på idol, men först mötte jag upp henne på jobbet så handlade vi lite gurka, morötter och paprika, och givetvis dipp. Mumma var det. Marres kombo hade lite folk hemma hos henne dessutom så vi var några stycken som knödde ner oss i soffan inför idol.
Var dock inget o hänga i granen med tycker jag. (idol asså)
Sen var det bara o springa ut till bilen och åka in till korsvägen för att hämta morsan som hade haft någon jul sak med hennes jobbarkompisar.

Var sjukt trött när jag vaknade igår och skulle upp o jobba. Känns verkligen som att jag aldrig är ledig och när man väl är ledig så har man så otroligt mycket annat att göra, eller också försöka vända på dygnet för att man ska jobba natt. Känns inte som att det funkar längre. Orkar inte gå runt o vara trött och grinig hela tiden:S
Jobbar nu 9 dar i sträck, funkar inte. Vet inte vad jag ska ta mig till. Men det är inte lång tid kvar nu tills man får åka iväg en sväng och samla nya krafter, är verkligen behövligt.

IALLAFALL, efter jobbet åkte jag hem och fixade till mig lite och sedan hem till marrisen igen. Tjejkväll med massa spel och alkohol. Roligt som tusan var det, dock var alexandra värdelös så henne tänker jag aldrig mer vara i samma lag som;)
Marre, Sofie och alexandra var det som va där. Sedan tittade Linn in och även Millan.
Haha millan hade lyckats att gå rätt in i dörren på jobbet och inprincip däckat sig själv. Stackaren.

Inte heller var man pigg när man vaknade imorse, men det är smällar man får ta när man vill umgås lite.
Nu sitter jag på jobbet och ska alldeles strax gå på lunch, Gott gott gott.



Slö dag!

Idag har jag nog fan inte gjort mycket för världen. Vaknade ännu en gång av att kära bror skickade ett sms till mig och ville att jag skulle hjälpa han med en grey, då var det bara att gå upp o fixa det och sedan gå och lägga sig igen. Kunde dock inte somna om. Klockan var ju trotts allt halv 11.  Men skulle jobba natt så då måste man vända på hela dygnet, har inte lyckats sova mer idag dock, känner att jag är lite trött.

Fick sån sjuk lust att se på disney idag=) haha. Jag vet att jag är barnslig men alla disney filmer är så underbara, kan inte få nog av dem. Nu var det iof ett tag sen jag såg på någon. Men idag han jag knäcka både Skönheten och Odjuret och Lilla sjöjungfrun. Ååh blir ju så glad av dem.
Jag ska nog ta och köpa allt sånt på dvd, lika dant med Astrid lindgren filmer. Helt sanslöst bra.

Sitter på jobbet nu, jag och yaneth ska äntligen försöka se på "ps i love you".  Har alltid lyckats bli någon annan film ist för den. Men nu äntligen blir det av.


Jul shopping

Igår var jag och mamma och julhandlade, kan säga att det gick ett par tusen:S Helt sjukt.
Men mysigt var det. Först skulle vi ta tåget in till stan, men den var 40 min sen, så vi gick hem igen och tog bilen och ställde den på mammas jobb och tog spårvagnen till franska bageriet och åt "frukost". Väldigt väldigt gott. Jag och mamma äter alltid där när vi är i stan. Sen var det bara o börja shoppa. Har handlat julklappar till nästan alla nu. Har 3-4 stycken kvar.
Får se när man skall hinna med dem, det är ju fortfarande ganska lång tid kvar men jag jobbar ju hela tiden.

Var helt slut igår när vi kom hem, Konstigt att man blir så trött efter att man bara har shoppat?
Jag och mamma satte oss med ett glas vin och kollade på sex and the city, hon hade inte sett den än, orkade inte se klart på hela så gick upp och la mig.

Nu väntar jag på att desperate ska börja, är trotts allt en timma kvar men ändå.


RSS 2.0